Категорії
Новини

Найкраще рішення для сучасного інтер’єру – розсувні двері

Розсувні двері – це сучасне рішення для інтер’єру. Виконують найчастіше функцію зонування, якщо потрібно відокремити кухню від обідньої зони, робоче місце від спальні або розбити великий місце на менші приміщення. Завдяки своїй легкості розсувні двері https://www.solo-dveri.ua/uk/perehorodky_y_razdvyzhnie-dvery/razdvizhnye-dveri/ практично не з’їдають місце в квартирі і служать окрасою. На сайті Solo-Dveri представлені перегородки провідних вітчизняних та зарубіжних компаній.

Плюси та мінуси розсувних дверей

Розстібні двері все рідше використовуються в сучасних інтер’єрах, на зміну їм приходять розсувні системи, які мають незаперечні переваги:

  • незвичайний дизайн;
  • економія місця;
  • різноманітність моделей:
  • простота монтажу:
  • невисока ціна;
  • індивідуальні параметри;
  • безшумна робота механізму;
  • зручність експлуатації.

Єдиний недолік – низька шумоізоляція. Між стіною та дверима завжди залишається невеликий зазор, самі стулки нещільно прилягають одна до одної. Запахи також проникатимуть через щілини. Розсувні двері виконують найчастіше естетичну функцію: задають стиль приміщенню, підкреслюють інтер’єрні особливості, створюють затишок. Такі конструкції встановлюють у смарт-квартирах для економії простору у вузьких коридорах або в маленьких кімнатах, як дзеркальні двері шаф-купе, щоб додати у приміщення світла.

У компанії Solo-Dveri можна зробити індивідуальне замовлення за розмірами отвору, в яке в майбутньому встановлять двері. На вигляд двері можуть бути глухими або прозорими, з малюнком або без нього, одностулковими або багатостулковими, можуть кріпитися на різних механізмах, від чого залежить спосіб їх відкриття. Для виготовлення розсувних дверей використовують скло, дерево, МДФ, ЛДСП і навіть пластик.

Система розсувних дверей Terno Magic

На сайті “СолоДвері” представлена ​​розсувна система Terno Magic італійського виробництва. Верхнє кріплення з механізмом монтується на стіну та витримує близько 80 кг навантаження. Ефект «двері у повітрі» створюється завдяки шині. Вона встановлюється на полотно та рухається на роликах. Такий механізм забезпечує безшумний, легкий та плавний хід. Купити розсувні двері можна кількох видів: відкатні, вбудовувані та каскадні. Відкриватимуться вони по-різному. Розсувні двері – це не тільки стильний предмет інтер’єру, а й функціональне рішення. Вони використовуються в житлових або комерційних приміщеннях та для прорізів будь-яких розмірів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи